15:00

UNIK utveckling

Referat: SK Iron - UNIK utveckling

Sista seriematchen :-(

En härlig dag på Studan med bortamatch mot Iron. 1a halvlek började i strålande sol och medvind för UNIK. Efter 5 minuter satte Johan 0-1 på pass från Eric. Laget fortsatte att jobba på i medvinden och utökade till 0-2 i samma spelminut genom Eric på pass från Christian. Sedan föll laget tillbaka (!?) och det hände inte så mycket förrän i 26e minuten då UNIK fick straff. Max klev fram och klippte till men Irons målvakt räddade den. Men 0-3 kom strax därefter då Eric gjorde sitt andra mål på pass från Markus F. Iron reducerade till 1-3 när vi onödigt tappade bollen på egen planhalva. På en hörnvariant gjorde Gustav 1-4 och det var halvtidsresultatet.
Innan andra halvlek kunde starta fick vaktmästarna "limma" fast vårt mål med snö, annars blåste det bort. Lite störda av motvinden var det svårare att gå till anfall men i 17e minuten gjorde Gustav 1-5 på pass från Axel. Iron reducerade i 22a minuten till 2-5 på en hörna direkt i mål. I 26e minuten högg Eric på en skottretur och satte 2-6. I 29e minuten gjorde Linus 2-7 efter slarv i Ironförsvaret. Iron kom tillbaka och gjorde 3-7 innan Gustav satte 3-8 på dagens snyggaste passning från Sverre. Anton satte 3-9 på pass från Gustav innan Iron gjorde sista målet till slutresultatet 4-9.

Laget: Carl (MV), Donna, JO, Max, Markus L, Markus F, Sverre, Axel, Gustav N, Anton L, Johan O, Eric P, Linus K och Christian L

Målskyttar: Eric och Gustav 3 var, Johan, Linus och Anton 1 var.

Vad tar vi med oss till nästa match?
* nästa match är DM semifinalen och då gäller det att vara fokuserad från matchstart och jobba hårt varenda minut!

lör 15 jan 2011, 11:15 UNIK utveckling - SK Iron 5 - 9